juni 2012

Innkjøp

Beklager de kjedelige innleggene mine denne uken, men har bare kastet bort dagene til ingenting. Det har liksom ikke vært noe å gjøre. I dag har jeg vært i Åsane og kjøpt noen småting.

Concealer fra esthetique i farge nr. 2. Anbefaler den! 

Shorts fra bik bok. På det bildet lignet den litt på den shortsen jeg har fra før, men de ligner egentlig ikke i det hele tatt.
Shorts fra bik bok

fløien 

milkshake + cookie
i dagI dag har jeg vært på akvariet i Bergen. Det ble visst bare fiskebilder som jeg la ut, men tenkte å spare dere fra å se verdens ekleste edderkopp. Gud så ekkel, jeg tok bilde av den men slettet det. Jeg takler ikke edderkopper, haha. Det er veldig masse fisker der da, men også slanger, pingviner, seler og aligatorer osv. Og etterpå spiste vi på Egon. 

starbucksoutfit

genser bik bok bukse fra london uglering cmyk stjernering b-young ring ginatricot 

bilder fra i dag  


 

pictures


 

 

finfin dag

Hei! I dag har jeg bursdag, og har hatt en ganske koselig dag, ehehe. Jeg og Sidra har lagd en liten sommer video, som jeg har redigert og sånt, og den kommer i morgen kveld sikkert. Og så kommer sikkert outfit bilder da, og litt bilder fra en liten photoshoot vi hadde i dag. Og så hadde jeg besøk av farfar. 

 

utålmodig

Er så utålmodig nå for tiden! For det første gleder jeg meg veldig mye til Torsdag fordi da har jeg bursdag. Gleder meg kjempe mye til det, men litt til den er over også for da skal jeg snart kjøpe speilrefleks. Og så er det snart sommerferie, og skoledagene går sykt treigt fordi øver så mye til avsluttnings festen. Og nesten alle skoler streiker jo untatt vår! Missunneer dere! Vaskedamene og assistentene som jobber på skolen vår streiker, og kontordamen tror jeg, og vi har enda ikke fått fri )):