februar 2012

Dagen i dag

Vi kjøpte ikke slalom støvlene i dag, fordi mamma sa at vi kanskje burde kjøre til Åsane og se hva de har der først, hadde tenkt til å gjøre det i morgen, men tror ikke vi skal det siden jeg likte de andre så godt. Og så skal jeg være på skolen klokken fem etter middag i morgen på sånn elevsamtale greie, så det blir sikkert litt travelt da. Men jeg håper vi kan kjøpe de slalom støvlene jeg likte  i morgen, og ikke kjøre til Åsane. I dag har jeg i hvertfall vært i stallen med Madeleine. Herreguud som det har regnet i dag. Vi gjorde nesten bare stall arbeid, og red ikke mye på grunn av alt regnet. Menmen... hadde egentlig tenkt til å vente til i morgen med å blogge, og komme meg tidelig til sengs fordi jeg må stå ekstra tidelig opp i morgen, men er like trøtt i morgen tidelig uansett, tenker jeg. Gammelt bilde...

- Bloggees<3

Snart vinterferie!

I dag har jeg og mamma vært og sett på nye slalomstøvler til meg. Vi skal sikkert ta oss en dagstur på slalom i vinterferien, og de gamle var for små. Tror vi kjøper dem i morgen, så kan legge ut bilde av dem da, selv om de fleste slalomstøvler er like da. Da oppdaterer jeg i det minste!

Tanten og kusinen min (osv...) har leid hytte på Kvamskogen og vi skal sikkert opp der og stå med de en av dagene. Vi pleier heller å leie hytte et eller annet sted i påskeferiene, og i år tror jeg vi leier leilighet på Voss. 

- Blogges! ;*