Hverdag

i dag

I dag har jeg og Selina vært på kino og sett LOL. Har sett den en gang før, men hadde lyst til å se den igjen. Vi stod opp klokken 10, spiste frokost og sånt, og så tok vi bussen til byen. 

 

i dagI dag har jeg vært på akvariet i Bergen. Det ble visst bare fiskebilder som jeg la ut, men tenkte å spare dere fra å se verdens ekleste edderkopp. Gud så ekkel, jeg tok bilde av den men slettet det. Jeg takler ikke edderkopper, haha. Det er veldig masse fisker der da, men også slanger, pingviner, seler og aligatorer osv. Og etterpå spiste vi på Egon. 

Dagen i dag

Vi kjøpte ikke slalom støvlene i dag, fordi mamma sa at vi kanskje burde kjøre til Åsane og se hva de har der først, hadde tenkt til å gjøre det i morgen, men tror ikke vi skal det siden jeg likte de andre så godt. Og så skal jeg være på skolen klokken fem etter middag i morgen på sånn elevsamtale greie, så det blir sikkert litt travelt da. Men jeg håper vi kan kjøpe de slalom støvlene jeg likte  i morgen, og ikke kjøre til Åsane. I dag har jeg i hvertfall vært i stallen med Madeleine. Herreguud som det har regnet i dag. Vi gjorde nesten bare stall arbeid, og red ikke mye på grunn av alt regnet. Menmen... hadde egentlig tenkt til å vente til i morgen med å blogge, og komme meg tidelig til sengs fordi jeg må stå ekstra tidelig opp i morgen, men er like trøtt i morgen tidelig uansett, tenker jeg. Gammelt bilde...

- Bloggees<3

Snart vinterferie!

I dag har jeg og mamma vært og sett på nye slalomstøvler til meg. Vi skal sikkert ta oss en dagstur på slalom i vinterferien, og de gamle var for små. Tror vi kjøper dem i morgen, så kan legge ut bilde av dem da, selv om de fleste slalomstøvler er like da. Da oppdaterer jeg i det minste!

Tanten og kusinen min (osv...) har leid hytte på Kvamskogen og vi skal sikkert opp der og stå med de en av dagene. Vi pleier heller å leie hytte et eller annet sted i påskeferiene, og i år tror jeg vi leier leilighet på Voss. 

- Blogges! ;*