bytter blogg

Greiit, da bytter jeg blogg til jesk.blogg.no, er dritlei bloggnavnet mitt og har heller lyst til å starte på nytt med en ny blogg. Videobloggen fra Spania kommer på den nye bloggen, som jeg begynner å blogge på fra i morgen av. Legger til de fleste av vennene mine her, på den nye bloggen og så håper jeg at noen av de gamle leserne mine vil fortsette å lese bloggen min selv om jeg bytter blogg.heihei

Beklager at jeg ikke har blogget, men har ikke hatt tid. På mandag var det tidlig opp for å gå på skolen, og etter det var jeg med Sidra, og så var jeg med Madeleine, Vilde og Zofia. Og på tirsdag var jeg med Sidra og så film og sånt, og i dag har jeg vært med Madeleine og Zofia. Mast blogglysten litt etter at jeg kom hjem fra Spania, og så har jeg ikke fått laget ferdig videobloggen fra Spania, beklager, har ikke fått vidioene fra pappa enda, det har liksom aldri passet, får de forhåpentligvis i kveld. Har ikke tatt noen nye bilder eller outfit bilder, så har ikke noe nytt å vise, jeg skulle ta outfit bilder på mandag, meen det ble ikke noe av, så da får dere egentlig bare vente litt.


overnattet hos Selina
videoblogg - innkjøp fra Spania

 dagens antrekk

I dag var det første dag på ungdoms skolen, gjorde ikke noe spesielt i dag bortsett fra en masse snakking og sånt, og så har vi fått vite hvilket språk vi fikk, og jeg fikk spansk, det jeg håpet på. Var litt i tvil på om jeg kom til å få det, siden det sikkert var så mangen som valgte det, men fikk det heldigvis. Nå skal jeg snart ut med Madeleine og Vilde, så bloggees♥

veske primark t-skjorte mango bukse fra london baseball jakke bestilt på nettet

 Spania 2012

Begynnelsen på ferien var ganske forferdelig, haha. Først ventet vi en time på at Aron sin vogn skulle komme, etter at vi hadde fått koffertene. Og når vi kom hjem til leiligheten var det ikke aircondition der! Vi klarte oss bra med gjennomtrekk da, men vi kjøpte en aircondition dagen etter. Men den var ikke akkurat så veldig god, men syns ikke det var særlig varmt om nettene jeg, klarte meg fint.

Vi leide altså leilighet i Spania, Torrevieja. Og så dagen etter gikk vi på stranden og masse sånt, og senere gikk vi til byen og gikk på tivoli. Og selvfølgelig var ikke bilen vi leide der vi parkerte den. Vi hadde leid bil i 19 dager.  Og mamma og pappa sa liksom at den sikkert hadde blitt tauet vekk, hvis det egentlig ikke var lov til å parkere der. Men vi tenkte det var lov å parkere der siden det sto så mangen andre biler der, fordi vi parkerte inntil en fortauskant, og det sto mangen andre biler nedover, men såklart, kan hende det ikke var lov å parkere akkurat der. Såå bilen var blitt tauet vekk, og vi fant noen politimenn som kunne litt engelsk, og så ringte de til en taxi og forklarte at han skulle plukke oss opp og kjøre oss til det stedet bilen var. Og så ventet vi på taxien, og når den kom forstod ikke han en dritt. Vi visste jo at den var den taxien siden det var nr. 80, den som vi hadde fått beskjed skulle komme. Folk i Spania kan nesten ikke engelsk, sykt irriterende! Skjønner ikke at han ikke skjønte det når politimennene allerede hadde forklart det for han i telefonen, men han skjønte det til slutt da. Og samme kveld letet vi en time etter huset rundt der i gaten der det lå, fordi ALT var likt! Men så etter det fant vi det ganske enkelt.

Ellers har vi vært på stranden, kjørt gokart, badet i bassenget og så betalte vi for å være i et sånt annet basseng en dag. Og en dag så var vi på et sånt kjøpesenter som lå ca. 45 min vekke fra huset vårt. Og så har pappa sin kusine leilighet i Spania, så da var vi litt med henne, mannen og datteren. Og så var vi på et sånt marked en dag, og etterpå gikk vi og badet i deres basseng. Og så var vi på badeland en dag. Og nesten i slutten av ferien, så badet vi i sånn saltsjø. Var sykt kult, og det lå massee salt i bunnen. Kjentes ut som småsteiner, men det var salt, og hvis man la seg på rygg fløt man på grunn av saltet. Og man ble helt glatt i huden, kjentes ut som olje. Sånn som i dødehavet i Israel eller noe.

Og etterpå gikk vi på stranden og leide en sånn sykkelbåt med sklie. Og noen kvelder satt jeg på en sånn bar der de hadde nett, og en gang var jeg innpå en blogg, og så var det bilde av noen neglelakker og han mannen i baren kom bort til meg og bare "wrong colors" og jeg bare så på han fordi han så ikke helt frisk ut, haha, og så sa han "are you buying this?". Haha, han så ut som en gammel alkis. Og så måtte vi vente litt mer en en halvtime før flyet til Bergen lettet på grunn av noe feil. Men vi kom ned til rett tid fordi de klarte å fly på 3 timer, når vi egentlig skulle flydd i 3 og en halv time. Var i hvertfall deilig og komme hjem igjen, og skal prøve å få gjort ferdig en video fra Spania på kortest mulig tid. 

 

♥♥ såå bra at jeg fant en sånn t-skjorte!

var mye kjedeligere enn det så ut som når vi kom, haha

haha, han syntes jo det var dødsgøyt

ser så lav ut siden jeg sitter på knær

gokaart♥

den dagen var det så unormalt store bølger! vaktene sa at alle måtte ut av vannet en gang fordi bølgene ble så store, men var dødsgøyt men så store bølger da 

den blå sklien i bakgrunnen der fire kan skli samtidig var dødsgøyt, men fikk så mye vann i trynet at jeg ikke så en driit

naam♥ fin bakgrunnoutfit 15.08.12

Hei! I går kom jeg hjem etter 19 dager i Spania♥ Kom hjem i 8 tiden om kvelden, og begynte og pakke ut med en gang. Og så hadde jeg fått en pakke i posten som jeg skal vise dere i innkjøps vidioen fra Spania, skal begynne å filme nå snart, og så kommer det et innlegg senere i dag med bilder og sånt fra Spania. Deilig å komme hjem igjen, kom hjem igjen til fint vær i hverfall. 

alt er fra Spaniai Spania

Heiia, nå sitter jeg hos pappa sin kusine, som har leilighet her i Spania, og låner pc. Har vært innpå noen ganger før med en sånn pc som er på en bar der leiligheten vi leier er. Men den koster jo penger da. Nå skal vi snart ned og bade, og så skal vi på et sånt senter etterpå. Vi var litt sent ute i dag, siden vi ikke drar før nå. I dag har Sidra busdag, så gratulerer med dagen beste!♥ Nå må jeg stikke, dette var bare en rask oppdatering. Snakkes når jeg kommer hjem, og det er ikke så lenge til.

da var alt pakket

Nå er alt pakket og dette blir nok det siste innlegget til jeg kommer tilbake fra Spania. Hadebra så snakkes vi snart! ♥idag

I dag har jeg vært med Sidra! Vi hadde en liten photoshoot, filmet litt og etterpå så vi Hangover. Så tok vi oss en liten tur ned på butikken, og så gikk vi ned til henne. Nå får jeg ikke sett henne på 3 uker! Har i hvertfall funnet fram sko og klær og nå er alt klart til å puttes i kofferten i morgen. Blir bare litt blogging i morgen kanskje, og så reiser jeg neste dag, og så blogger jeg ikke i Spania, fordi det ikke er nett. Nå bør jeg nok legge meg så jeg får meg opp til halv 10 i morgen, må øve meg på å stå opp til torsdag! 


photoshoot

 

   videoblogg - failskjedelig søndag

I dag har det regnet i ett sett, har jo ikke stoppet, har kjedet meg sykt! Og så er det 22. Juli, ett år siden tragedien på utøya. Har vært mangen facebook statuser, og selvføgelig mangen som har blogget om det. Hvil i fred alle som mistet livet I sted tok jeg noen bilder av noen av tingene jeg skal ha med til Spania, fordi jeg som sagt har kjedet meg sykt mye, og jeg gleder meg helt enormt mye til å dra!

skal selvfølgelig ha med meg mere

Skal prøve å ikke nevne noe om Spania i de siste innleggene som kommer nå før jeg drar, får vell heller vente til jeg kommer hjem igjen, heheh. Jeg liker egentlig ikke selv når bloggere bare blogger om ferien de skal på, og skriver nesten mer om den før de drar enn når de har komt tilbake. 

 outfit

 outfit

genser vila bukse fra london ringer gina tricot, accessoriez & cmykto par nye sko

Var nettopp en tur ned på senteret med mamma, fordi hun hadde sett noen sko som jeg kunne prøve. Sandaler altså, fordi jeg bare har ett par sandaler, som ikke er strandsko da, og de går jeg litt skeivt i. Så da trengte jeg noen nye sandaler til Spania turen.

og der ser vi de andre skoene i bakgrunnen ja, stilig

Det var 70% på begge skoene, fra Økonomisko. De kostet 148 kr til sammen tror jeg, kjempe billig!

 i går

I går gjorde jeg nesten ingenting! Jeg gikk tur med lillebroren min fordi mamma skulle pusse opp et bord eller noe. Og hele kvelden satt jeg og så på Top Model UK, fra klokken halv 10 til klokken 2. Så fire episoder, føler at jeg har litt fritids, haha. I dag sov jeg til klokken 12, var dødtstrøtt men mamma vekker meg alltid. Får vell begynne å stå litt tidligere opp denne uken, siden jeg reiser så tidelig på morgenen på torsdag. Har så lyst til å bare begynne å pakke, og bare reise.

Skal du reise på ferie snart, eller har du vært på ferie? dagens antrekk - 19.07.12

Var på lagunen i dag, og da kjøpte jeg den t-skjorten på bildene, og ringen på bildet over til høyre. Ringen er fra Accessoriez, og t-skjorten er fra Risøe eller noe sånt. videoblogg - favoritter i klesskapet

 info og sånt

Har redigert en ny rom video til dere, fordi jeg ble ganske missfornøyd sist gang, måtte ha del 2 og greier, så jeg lagde en ny. Når jeg var HELT ferdig, så klikka redigerings programmet. Så da må jeg begynne helt på nytt igjen. Har forandret litt småting på rommet siden sist gang, ikke noe dere legger merke til tenker jeg. Skal redigere den på nytt en annen dag. Jeg har også klar en video med fails, men den er veldig kort da. Og så har jeg en "favoritter i klesskapet" video, som kommer denne uken tror jeg. Jeg tror at endten så kommer den rom vidioen i neste uke, før torsdag fordi da reiser jeg til Spania, eller så gjør jeg den klar og publiserer den om det er nett et sted i Spania. Endelig er det min tur til å reise på ferie, 3 uker i Spania!♥ Og så beklager jeg at jeg har blogget dårlig i det siste. Jeg blogger jo hver dag, så noen pauser gjør vel ikke så mye. Prøver å være kreativ, fordi disse dagene har vært ganske kjedelige (det regner og er kaldt) og da er det ikke så mye å blogge om, men føler jeg fikk til mitt beste. Kan heller nesten ikke huske sist gang jeg hadde et hverdags innlegg, sorry for det. Skal gi alt denne siste uken, mangen innlegg før jeg reiser, og når jeg kommer tilbake kommer det en video med maaasse klipp fra mangen av dagene i Spania, sikkert innkjøps video, massee bilder og sikkert noe mer! Snakkes i morgen

1D♥ jeg kjedet meg litt

 

Hva skal du gjøre resten av sommerferien?

 new in - naglerFra Panduro til 40 krsmiling strawberries

canon eos 1100D
photos


outfit - 12.07.12

genser cubus bukse fra london smykke fra london øredobber glitter armbånd fra london ring gina tricot 5 ting du kanskje ikke visste om meg

Helt til jeg ble 10 år pleide jeg å henge alle klærne på badetkaret etter jeg hadde brukt de, fordi jeg ikke gadd å brette de sammen og legge de i klesskapet, helt til mamma sa at jeg måtte legge dem i skapet, jeg var litt lat.

Jeg hater å gå med dongeri bukser! Bruker det nesten aldri hjemme.

Jeg bruker linser.

Jeg hater når jeg ikke får sove, og både mamma og pappa sover, fordi da er det så stille i huset og noen ganger knirker det og kommer sånne skumle lyder, haha.

Jeg er usunn. Jeg spiser aaaldri grovbrød! Spiser endten loff, langebrød, rundstykker eller gryn. Og så drikker jeg ikke melk, det smaker helt forferdelig! Jeg drikker det i såfall bare med oboy, det gjør jeg av og til da, men jeg drikker aldri rein melk, æsj. 


that feeling


 

måtte avrunde bildene fordi Sidra skulle ha de sånn på hennes blogg  hennes behov lzmvideoblogg - weeb

sidra overnatter hos meg i daag, koosverdens søteste gutter

frappuccino med besteesom en unge "man blir aldri voksen før man tørr å være barnslig, hmf " dere finner oppskriften HER.

 i dag


I dag kom farmor og tanten min ut hit, for å gå på stranden siden været ble litt bedre og det ble litt varmere. Så vi gikk på stranden og etter vi hadde vært der i ca. 15 min begynte det å regne, så vi bare stakk hjem igjen og spise jordbær og is og sånt. I morgen skal jeg mest sannsynelig ut i båt, er ikke helt sikker enda. new in

fikk den av Sidra bestee

 bildedryss - One Direction

siidra sitt blad :((( men fikk lese detderfor burde du kjøpe bladet!
bilder fra strandenrosa solbriller er kuult
enkel outfit

I dag er det syykt varmt. Er over 27 grader, minst! Har vært i hallen med Vilde i dag, og nå skal jeg spise og dra på stranden. Og senere i dag skal jeg være med Sidra. Lenge siden jeg har sett henne nå!

 mobilblogging

Nå skal jeg snart legge meg, skal bare pusse tennene først. Er ganske trøtt og sliten, fordi  i dag var jeg på kino igjen. Stod opp klokken ti i dag også, derfor er jeg litt trøtt nå. Vi så ihvertfall istid 4 i 3D, den var gøy da! :DD Kino to dager på rad er jo fint da.. 
tror Selina var litt trøtt på busseni dag

I dag har jeg og Selina vært på kino og sett LOL. Har sett den en gang før, men hadde lyst til å se den igjen. Vi stod opp klokken 10, spiste frokost og sånt, og så tok vi bussen til byen. 

 new in

Denne fine leppestiften fra Cubus, så jeg bilde av på en blogg i går og syntes at den var super fin! Viva La Diva er ikke favoritt merket mitt, fordi nesten alle leppestiftene er så tørre. Denne var ikke så tørr, og fargen var kjempe fin! Den ser veldig fjortis rosa ut på bilde over men den er ikke så rosa i virkeligheten. videoblogg - anbefaling av concealer / dekkstift

Det er altså en dekkstift og concealer. Den kan brukes som en concealer, men også som dekkstift på steder du er rød eller noe, men ikke på kviser. Hvis du vil kjøpe den på nettet kan du søke på yves saint laurent, ellers kan man få kjøpt den på esthetique til 310 kr.

Beklager den dårlige kvaliteten og det!

 video på vei

Nå har jeg nettopp filmet en video til dere, og fokuset ble litt dårlig, årgh. Men det er en video der jeg for det meste bare snakker, så jeg gidder ikke å spille den inn på nytt, for det går nok greit. Men jeg vet bare ikke helt hvordan den blir når den er lastet opp. Jeg skal redigere den nå, så får vi se. Den kommer kanskje i dag, eller i morgen, og hvis den blir for dårlig da spiller jeg den inn på nytt en annen dag i løpet av uken. 

vil ha sooli juni

I juni...

- var det flyshow nede på kaien

- var jeg hos farmor

- var jeg på fløien

- fikk jeg speilrefleks, canon eos 1100D 

- hadde jeg bursdag

- var det avsluttnings fest for klassen

- var jeg på akvariet

- kjøpte jeg ting

 

 Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012